Najaarstocht Enkhuizen 23-24 september 2023
Wij hebben genoten van een prachtige en gezellige voorjaarstocht. Hoe fijn zou het zijn wanneer jullie (weer) aansluiten bij de najaarstocht op 23 en 24 september. Traditiegetrouw organiseren we een toertocht, of voor de liefhebber een zeer laagdrempelige wedstrijd, van Hoorn naar Enkhuizen en de volgende dag weer terug. Ook dit keer zullen we rondom dit evenement een aantal leuke activiteiten organiseren.
Voorlopig programma:
Zaterdag
10.00 uur Aanmelden, koffie en koek in de Loods
10.30 uur Palaver
11.30 uur Start wedstrijd of vertrek toertocht naar de Oude Haven in Enkhuizen
16.30 uur Steigerborrel in de oude haven in Enkhuizen (iedereen verzorgt hierbij zijn eigen consumpties)
19.00 uur Diner met live muziek Restaurant de Loosen
Zondag
09.30 uur Koffie*
10:00 uur Activiteit
11.30 uur Palaver
12.30 uur Start wedstrijd of toertocht terug naar Hoorn
16.00 uur Afsluiting en prijsuitreiking in de Loods
*Mocht er nog iemand zijn die gaat voor een ‘herkansing’ voor de -Heel Holland Bakt-prijs (voorjaarstocht), laat het ons weten. Dit is natuurlijk meer dan welkom.
Kosten: € 25,00 voor volwassenen, kinderen 5 t/m 12 jaar € 12,50
(Deze kosten zijn inclusief koffie/koek en diner op zaterdag)
(Het liggeld en de consumpties bij het diner zijn dit keer voor eigen rekening)
Ben je lid of heb je een zeilpas, maar heb je geen eigen boot? Lijkt het je wel heel leuk om aan te sluiten, laat het ons weten want dan gaan we kijken naar mogelijkheden.
In de inschrijving is een tabje dieetwensen, daar kunt u aangeven per persoon per gang keuze a,b,c,
Volwassenen
Voorgerecht:
a, Bonnbon van Carpaccio met basilicum pesto, oude kaas en pijnboompitten
b, Geconfijte aardappel krokant met gerookte paling
c, Hart van rund (Coeur de Boeuf) tomaat mariné (vegan)
Hoofdgerecht:
a, Rib eye van de grill met knoflook jus
b, Zeebaars filet met mediterrane tomaten salsa
c, Risotto met bospaddestoelen (vegan)
Hoofdgerecht wordt geserveerd met ovenaardappeltjes, verse friet en salade.
Nagerecht:
a, Creme brulé
b, Vers fruit met vanille ijs en slagroom
c, Coupe vers fruit (vegan)
of Kindermenu
We hopen u weer in groten getale te mogen begroeten op 23 september.
De Evenementencommissie